Scandinavian IT DK Senior Klub


 
Nyheder & Informationer                                                                                                                                                          


Aktiviteter m.m.                                                      

Februar 2021

 

Dengang der endnu var vintre til (2002)

Dagene længes men vinteren strenges!

Jeg læste forleden en notits i Politiken skrevet af Oliver Kløvedal Reich. Det gjorde mig rigtig glad fordi der her for en gangs skyld var et ungt menneske som kunne udtrykke tingene med en helt anderledes dagsorden – et lille citat:

Men nu sidder vi altså midt i et af de tidspunkter i verdenshistorien, som ligner et vendepunkt. Et tidspunkt så markant, at verden aldrig helt bliver den samme på den anden side. Først var folks reaktioner, at de fandt ind til nye dimensioner i dem selv, nu beklager de fleste sig over, at de keder sig og bliver ensomme.

Der er da åbenlyse ulemper ved at leve i et samfund præget af coronapandemi med nedlukning, isolation, pressemøder og coronaprover.dk. Men jeg prøver alligevel at tro på, at de ubekvemmeligheder, som rammer min egen hverdag, kan anskues fra en mere positiv side. 

Der bliver ingen generalforsamling i februar. Og vi kommer ikke til at gennemføre arrangementer i første halvår. Når sommeren er ovre og vi alle er vaccinerede – så kommer vi stærkt igen. I hvilken form og hvordan er ikke til at sige men det skal fejres og det skal fejres markant når vi atter kan mødes!Pas godt på jer selv og hold ud. Vi hørs om en måned – Jørgen Gudmand

 

 

 

  

 

 

 

 


Mindelunden d. 21. september


Se billederne her

Politimuseet d. 07. oktober


Se billederne her

Trafiktårn Øst 28. august


Se billeder her

Rådhus og Brewpub 04. april


Se billeder her


Fotoarkiv


Vi har nu oprettet et fotoarkiv med alle de billeder som har været gemt i diverse mapper gennem årene. Kig på medlemssiden under punktet Fotoarkiv


Sidst opdateret: 30. januar  2021   Webmaster: jej